torsdag den 30. juni 2011

Optur/Nedtur

I går fik jeg den mest fantastiske mail fra det lokale bibliotek om at volume 9, 10 og 11 af 'The Walking Dead' var hjemkommet til afhentning. Optur! 
Fem minutter efter stod jeg i lånekøen med tegneserierne i den ene hånd og sygesikringskortet i den anden. 

Jeg har læst mig igennem halvdelen på nuværende tidspunkt, og jeg forbløffes over, hvor høj standarden bliver ved med at være efter næsten 60 hæfter. 
Det er chokerende skræmmende, som jeg aldrig havde troet en tegneserie kunne være. Det er spændende helt ned til negleroden, især takket være rammernes opbygning. Og så er det rørende på en måde, som intet andet zombieværk jeg har stiftet bekendtskab med - men man er jo også begyndt at holde af Rick, hans søn Carl og de andre, som kæmper sig igennem denne verden af levende død.


Men hver optur kræver åbenbart en nedtur.
I dag fik jeg et brev fra PostDanmark om, at jeg endelig kunne hente de dvd'er jeg havde bestilt over Play.com - hvis jeg altså huskede at smide 192 kroner i moms og gebyr plus moms af gebyr.
192 kroner! 
Det er langt over det dobbelte af, hvad jeg har givet for filmene. Så kan jeg vist lige så godt finde 'Diary of the Dead', 'Survival of the Dead' og genindspilningen af 'Day of the Dead' i deres danske udgivelser.

2 kommentarer:

Ruben Greis sagde ...

Ohøj og velkommen til de levende dødes rækker! Jeg faldt lige over din blog via Danske Horror-fans og tænkte, at jeg ville give det seneste indslag et par ord med på vejen. :)

Først og fremmest er jeg enig i dine betragtninger om The Walking Dead, som jeg dog endnu ikke har læst lige så meget af som dig. Men virkelig en klasseserier, der holder et højt niveau.

Og så dit problem med Play (som egentlig er den væsentligste årsag til min henvendelse):

Play.com er et af mine foretrukne steder, når det gælder billige film. De sender fra Jersey, hvilket betyder, at alle forsendelser på en værdi over 80 kr. er i risiko for at blive snuppet i tolden. Hvis du køber varer med en enkeltpris under beløbet, skal du i øvrigt være opmærksomme på, at Play er meget tilbøjelige til at samsende dem med andre varer, du bestiller omtrent samtidig.

Eftersom forsendelsen er gratis, uanset bestillingens størrelse, er det derfor en god idé at bestille varerne enkeltvis OG vente med at bestille én vare, indtil den foregåendes status er "shipped". På den måde bliver der ingen risiko for afgifter på varer op til 80 kr.

Mht. filmene, du havde bestilt, vil jeg råde dig til at lade dem gå tilbage, medmindre du allerede har set dem og godt kan lide dem. Jeg går selv rigtig meget op i zombiefilm og stoppede Diary of the Dead efter en time, fordi jeg fandt den virkelig ringe. Day of the Dead-remaket solgte jeg igen, fordi den ligeledes var rigtig skidt ( - ét ord: Vegetarzombie! :S) Survival of the Dead er den eneste af de film, jeg brød mig en smule om. Ikke at den er supergod, men den underholdt okay.

Hvis du ikke har set filmene i forvejen, vil jeg i hvert fald anbefale dig at tjekke dem nærmere, f.eks. hos en ven, inden du køber - medmindre du er en "zombie completist". ;)

Rådne hilsener,
Ruben Greis

Jesper Pedersen sagde ...

Tak for din kommentar og de gode råd, Ruben:)

Fedt trick med Play.com - det vil jeg helt sikkert huske!
Jeg ved godt, det ikke er verdens fedeste zombieflicks, jeg har bestilt... netop derfor ville jeg heller ikke give så meget:)
Men ja, jeg er nok lidt en zombie completist.

Send en kommentar