tirsdag den 8. marts 2011

Eddie - the zombie?

En kannibal, som går i søvne - det er da vist det tætteste man kommer på at være en zombie uden at være levende død.


Den seneste uge har der været skrevet en del om den dansk-canadiske splatter, 'Eddie the Sleepwalking Cannibal', som netop har færdiggjort optagelser og er gået i postproduktion for at være klar til premiere i årets uhyggeligste måned; oktober. 

Ekstra Bladet har skrevet en udemærket artikel med gode billeder og et grundigt overblik over filmens handling.

"Filmen tager udgangspunkt i den fallerede danske kunstmaler Lars Olafssen, der siger ja til at den stumme tosse Eddie kan bo hos ham. Men det er først og fremmest for at komme i bukserne på den smukke kollega Lesley. Men hvad Lars ikke ved er, at Eddie går i søvne om natten og der nyder at spise levende dyr. En nat spiser Eddie ikke kun naboens hund... men også naboen Charles! Hvad der først synes at være en katastrofe viser sig at være en åbenbaring for Lars. Blod og forvredne kroppe giver ham den manglende inspiration tilbage og han laver sit bedste maleri til dato, hvilket gør Lesley interesseret. Men for at vinde Lesleys hjerte fuldstændigt skal Lars fortsætte med at male, så han har ikke andre valg end at lade Eddie gå i søvne igen og igen og igen."
Thure Lindhardt citeres i øvrigt for at dette skulle være hans første rolle i en gyserfilm. Denne påstand kommenterer  Søren Henrik Jacobsen, som husker Lindhardts roller i Shaky Gonzales' 'One Hell of a Christmas' og Martin Schmidts 'Bag Det Stille Ydre'.
Sidstnævnte husker jeg som en mildest talt tam gyser, hvor et spøgelse på sit alleruhyggeligste gemmer en håndfuld bestik i køleskabet(!)

'Eddie the Sleepwalking Cannibal' på Facebook

2 kommentarer:

Horror Unrated sagde ...

Appros zombier, så tjek den nye italienske zombie film EATERS - den er ret fed. Interview med instruktørerne på www.horror-unrated.com

Jesper Pedersen sagde ...

Tak for tippet!
Zombier på fremmedsprog (andre end engelsk) er altid fedt.
Noget af det bedste ved 'Quarantine' er den særlige spanske måde, beboerne i opgangen panikker på:)

Send en kommentar